Barion Pixel

Fejezd be a halogatást és fejleszd velem ebédcsomagoló tudásodat

Biztos vagyok benne hogy neked is gyakran gondot okoz, hogy nem tudod mit csomagolj ebédre, úgy érzed kifogytál az ötletekből és nem is tudod, hogyan tudnád jobban csinálni.

Privát főzőkurzus a saját konyhádban, ami segít a hatékonnyá tenni az ebédcsomagolást!

Olyan átfogó tudást és gyakorlati tapasztalatot adok át neked, ami teljesen egyedülálló a magyar piacon!

Ezután nem kell többé azon agyalnod, hogy “Mit vigyél a melóba?“, órákhosszat nézegetni a YouTube videókat, lapozgatni a legújabb magazinokat vagy böngészni a Google-t, hiszen mindent tudni fogsz, ami ahhoz kell, hogy igazán profin készítsd el az ebéded minden napra! Megtanulod hogyan készítsd gyorsan és váltotatosan, olyan finom és egészséges ételeket, amitől egész nap energikusnak érzed magad.

HA IGAZ RÁD… AKKOR NEKED VALÓ A TANFOLYAM

 • Sokszor nincs időd az ebédcsomagolásra

  A reggelek gyakran állandó kapkodással telnek, így talán jogosan érzed úgy, hogy az ebédcsomagolás nem neked való, pedig csak olyan megoldásra van szükséged, gyors és időhatékony.

 • Gyakran nem tudod mit csomagolj

  Ezért szinte mindig ugyanazt eszed ebédre, ezen változtatni szeretnél, de unod már órákhosszat nézegetni a YouTube videókat, lapozgatni a legújabb magazinokat vagy böngészni a Google-t.

 • Nincs energiád és motivációd az ebédcsomagolásra

  Így sokszor a boltban, kávézóban, útközben vetted meg az ebédet, ami jellemzően elég rendszertelenné teszi az étkezéseket, ezért nem igazán követhető számodra sem, hogy mit foyasztassz és hogyan alakul a napi tápanyagbeviteled.

 • Szerinted az ebédcsomagolás pepecselős

  Ezért mindig a “könnyebb” megoldást választod, ami kevésbé egészségtudatos, de közben azt is tudod, hogy ezen sürgősen változtatni kellene, mert kisért a bűntudat, de nem tudod, hogyan kezdj neki.

 • Szeretnél változatosabb ételeket készíteni

  Mindezt rövid idő alatt, mert már eleged van az unalomig ismételt kenyér-felvágott-zöldség hármasából, ha pedig rendelésre adtad a fejed elázott salátákat és a egészségtelen gyorsételeket kaptál műanyag eldobható műanyag dobozban.

 • Szeretnél egészségtudatosabban étkezni

  Éppen ezért, hajlandó vagy fejleszteni ebédcsomagoló tudásod, azért hogy kiegyensúlyozottan és egészségesen táplálkozhass a dolgos hétköznapokon.

EZ A TANFOLYAM TÖBB, MINT RECEPTEK SOROZATA

 • Egymásra épülő tudásanyag, rendszerszintű gondolkodás

  A kurzuson olyan ismeretkre is szert teszel az ebédcsomagolással kapcsolatban, amelyekre eddig nem gondoltál vagy nem tartottál fontosnak. Olyan kreatív tudás fogsz elsajátítani, amit nem csak ebédcsomagoláshoz tudsz a jövőben felhasználni.

 • Konyhai eszközök listája

  Melyeket kell használnod a rengeteg különféle konyhai eszköz közül? Bemutatom azokat az eszközöket, amelyek feltétlenül szükségesek, ahhoz, hogy sikerrel tudd venni a pörgős hétköznapokban is az akadályokat!

 • Privát főzőkurzus a saját konyhádban

  A privát főzőkurzuson együtt kreatív módon modellezzük le az 1. hetet a 4 hetes menütervből, és közben természetesen minden felmerülő kérdésedet megválaszolom.

 • Egyszerű és hatékony megvalósítás

  A könyveben található statégiát, úgy alakítottam ki, hogy a lehető legegyszerűbb legyen számodra a megvalósítás, a bevásárló lista készítéstől kezdve, a  vásárláson át, egészen a főzésig.

 • Főzés gyorsan és kreatívan

  Az Ebéd a dobozból könyvben található receptek 15-30 perc alatt elkészíthetőek. Az alapanyagokat úgy válogattam össze, hogy a legtöbb szupermarketben és drogériában kapható termékekből együttesen elkészíthető legyen. Továbbá megmuatatom, hogyan gondolkodj kreavtían a főzőésről ha egy-egy alapanyag mégis hiányzik.

MIBEN MÁS, MINT A TÖBBI FŐZŐISKOLA EGY-EGY KURZUSA

 • Több mint egy villatós menüsor…

  ….nem 3-4 receptet adok, amit 1x megfőzhetsz, otthon is, hanem a hétköznapokban is jól használható tudást, ami hosszú távon segít Téged abban, hogy hétfőtől-péntekig kiegyensúlyozottan táplálkozz.

  Nemcsak recepteket adok…

  …mivel abban is szeretnék segíteni, hogy a megvalósítás is hatékony legyen, tehát érinteni fogjuk az alapanyag beszerzést, tárolást és feldolgozást érintő kérdéseket.

 • Komplett 4 heti ebédcsomaglós menütervet adok…

  ….amit a tanulak alapján, nagyon egyszerűen és időhatékonyan, tudsz majd elkészíteni, minden felmerülő kérdést átbeszélünk, így nem okoz majd problémét, hogy mit kezdj a havi menütervvel. Ha mégis volna kérdésed, akkor feltehed őket a zárt facebook csoportban.

 • Csoportos program helyett….

  … egy személyre szóló főzőkurzuson vehetsz részt, ahol csak azon dolgozunk, hogy a Te ebédcsomagoló tudásod fejlődjön, nem kell máshoz igazodni, a saját tempódban haladunk annak érdekében, hogy a megszerzett tudás könnyedén beépüljön.

 • Konkrét receptek mellett….

  … számos kreatív ötletet adok, egy-egy ételre, így a receptek saját egyéni ízlésed, diéta vagy esetlegesen fennálló ételérzékenység szerint alakíthatsz. Így egy olyan kreatív gondolkodásmódra is szert tehetsz, amelyet a főzés egyéb területein is kamatoztathaszt.

MIÉRT BÍZZ BENNEM?

Finom és egészséges receptek, amiktől jól érzed magad!

Segítek a megvalósításban!

Landszman Bence vagyok foodlover.hu gasztroblog tulajdonosa, és az Ebéd a dobozból című könyv szerzője. Célom, hogy recepjeim által hozzásegítselek téged is ahhoz, hogy egészséged szolgálatában étkezési szokásaid megváltoztathatsd, táplálkozásod javíthasd, mindezt úgy, hogy ezt Te inkább egy izgalmas gasztronóniai utazásnak élhetsd meg, finomabbnál-finomabb receptekkel az egészségtudatosság jegyében.

Tudnod kell, hogy a mindennapos ebédcsomagolás egy remek szokás, amit ha kialakítassz, hosszú távon segít Téged abban, hogy hétfőtől péntekig is kiegyensúlyozottan táplálkozz, ezáltal egészségesebb és boldogabb légy.

Tudom, hogy ez nem mindeninek megy elsőre, és bizony sok-sok csalódástól kímélheted meg magad a könyv használatával, amely kezedbe adja a megoldást a mindennapos ebédcsomagolásra.

A TANFOLYAM TARTALMA

Konyhai eszközlista

Melyeket kell használnod a rengeteg különféle konyhai eszköz közül? Bemutatom azokat az eszközöket, amelyek feltétlenül szükségesek, ahhoz, hogy sikerrel tudd venni a pörgős hétköznapokban is az akadályokat!

Hogyan használd a könyvet

Hogyan használd a könyvet annak érdekében, hogy a leghatékonyabb legyen számodra, benne található stratégia. Végigvezetlek azon a rendszeren, ami alapján elkészítettem a könyvet. 

Elkezdjük az 1. heted

Egy 4 hétre összeállított étrendet nem tudunk elkészíteni egy 3 órás foglalkozás alatt, viszont a legfontosabb technikákat és ételkészítési módokat részletesen átvesszük, illetve az 1. hetet indulásként lemodellezünk.

Hogy kibírd napod

Egy stratégia attól működik igazán jól, ha minden részletre kiterjed, és bizony a kisétkezések beiktatása kiegyensúlyozott táplálkozás fontos része, erre is kitérünk.

Egy komplett étrendhez

Fontos még, hogy legyen néhány olyan recept a tarsolyodban, amelyek segítenek színesebbé tenni az étrended, a kurzuson mindenképpen beszélnünk kell ezekről is.

Tippek a jó ebédekhez

Hogyan változtasd meg a gondolkodásmódod és szokásaidat annak érdekében, hogy valóban képes legyél sikerre vinni ebédcsomagolós céljaidat?

ÖSSZEFOGLALVA MIT KAPSZ

 • privát főzőkurzus a saját konyhádban (közösen dolgozzuk fel Ebéd a dobozból című könyvemet)
 • tippeket a hatékony ebédcsomagoláshoz
 • zárt Facebook tagság
 • az Ebéd a dobozból című könyvem pdf formátumban
 • 4 hetes ebédcsomagoló menütervet, rengeteg ötlettel
 • havi időbeosztást segítő tervezőt
 • heti tervező, kalóriatáblázattal
 • bevásárló lista, így tudni fogod mit szerezz be

A FŐZŐKURZUS MELLÉ MEGVALÓSÍTÁST SEGÍTŐ ELEMEKET IS KÉRHETSZ 

Kérd a főzőtanfolyam mellé a megvalósítást segítő Online támogatást is. 

A napi ebédcsomagolás tulajodképpen egy szokás, nagyon hasznos, de komoy elhatározást igénylő feladat. Ennek tudatában érdemes kérned a további megvalósítást segítő elemeket, hogy biztosan sikerre vidd a tanultakat.

 

 • Kiegészíti a tanfolyamon elhangzott anyagot, heti feladatok rendszeres elvégzése miatt könnyebben bele fog simulni a napjaidba az ebédcsomagolás.

MELYIK CSOMAGOT VÁLASZTOD?

DOLGOZZUK FEL EGYÜTT

56.900 Ft

Szeretnél részt venni egy személyes főzőkurzuson, melynek keretein belül profivá válhatsz az ebédcsomagolásban, így olyan finom és egészséges ételeket készíthetsz, amiktől energikusnak és boldognak érezheted magad?

CSOMAG TARTALMA

✔️Főzőkurzus a saját konyhádban (3 óra)

✔️ Szükséges alapanyagok

✔️ 4 hetes étrend (ebook)

✔️ Receptek garantáltan megéhezős ételfotókkal

✔️ Heti tervező + Kalória táblázat

✔️ Bevásárló lista 4 hétre

✔️ Tippek az ebédcsomagoláshoz

❌ EXTRA – Személyes tanácsadás (1 óra)

EXTRA – 4 hetes online támogatás (4x30perc, ZOOM)

❌ EXTRA – Korlátlan email segítségkérés

DOLGOZZUK FEL EGYÜTT +EXTRA

79.900 Ft

A profi ebédcsomagoláson túl szeretnél biztosra menni abban is, hogy megvalósítsd a tanfolyamon tanultakat és a kitűzött céljaidból egy hosszú távon működő szokást alakíts ki a dolgos hétköznapokra?

CSOMAG TARTALMA

✔️Főzőkurzus a saját konyhádban (3 óra)

✔️ Szükséges alapanyagok

✔️ 4 hetes étrend (ebook)

✔️ Receptek garantáltan megéhezős ételfotókkal

✔️ Heti tervező + Kalória táblázat

✔️ Bevásárló lista 4 hétre

✔️ Tippek az ebédcsomagoláshoz

✔️ EXTRA – Személyes tanácsadás (1 óra)

✔️ EXTRA – 4 hetes online támogatás (4x30perc, ZOOM)

✔️ EXTRA – Korlátlan email segítségkérés

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Hogyan tudom kifizetni a kurzust?

Bankkártyás fizetéssel tudod kifizetni a Barion szolgáltatásán keresztül, ami a legbiztonságosabb technológiával rendelkezik. Olyan, mint a PayPal vagy az OTP SimplePay. 

Jól értem, hogy ez egy privát főzőkurzus, ami csak nekem szól?

Igen, ez azt jelenti, hogy személyesen neked tartom, és együtt dolgozzuk fel Ebéd a dobozból e-bookom, a saját konyhádban.

Mikor és hol lesz megtartva a kurzus?

Miután kifizetted a választott csomagot, egy foglalási felülethez irányít át a rendszer, így elektronikusan lesz lehetőséged a megfelelő időpontot lefoglalni. Ezután felveszem veled a kapcsolatot és házhoz viszem a tudást, mivel ez egy főzőkurzus a saját konyhádban! FONTOS, hogy ez a szolgáltatás jelenleg Budapesten és agglomerációjában érhető el.

Az árban benne vannak alapanyagok is?

Igen az is benne van, így leveszem a válladról a terhet és beszerzek minden szükséges alapanyagot, amivel lemodellezzük az 1 heti étrendet. 

Nem tudok főzni, nekem is jó lesz ez a kurzus?

Ha teljesen kezdő vagy a konyhában akkor is tudod alkalmazni a kurzuson tanultakat. Ezt a szemléletmódot a kezdőtől a haladóig bárki hasznosítani tudja.

Jól tudok főzni. Nekem is hasznos lesz?

Szuper ha már, jól mozogsz a konyhában, de akkor is jól fogod tudni kamatoztatni a főzőkurzuson hallogatkat, hiszen egy olyan stratégiát kapsz meg általa, ami biztosan fejleszti ebédcsomagoló tudásodat.

KAPCSOLAT

Landszman Bence EV

landszmanbence@foodlover.hu

+36 20 499 3486

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Az online fizetést a Barion biztosítja.

MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

ebedadobozbol.hu Ügyfélszolgálat: info@foodlover.hu| Tel.: +36 20 499 3486 | ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | Vásárlási feltételek

Minden jog fenntartva – ebedadobozbol.hu – 2021 | Készítette: Landszman Bence

KAPCSOLAT

Landszman Bence EV

landszmanbence@foodlover.hu

+36 20 499 3486

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Az online fizetést a Barion biztosítja.

MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

ebedadobozbol.hu Ügyfélszolgálat: info@foodlover.hu| Tel.: +36 20 499 3486 | ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | Vásárlási feltételek

Minden jog fenntartva – ebedadobozbol.hu – 2021 | Készítette: Landszman Bence